Umeåodlad kvalitet
Umeåodlad kvalitet
Umeåodlad kvalitet

Välkommen

 

Vi är ett familjeföretag som nu drivits i tre generationer, där vi sätter miljö samt kvalité i fokus. Allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen av våra blommor.

 

I våra fyra växthus hittar du olika sorters krukväxter samt utplanteringsväxter beroende på säsong, alla odlade med omsorg. Våra växter är främst till blomsterbutiker och kyrkogårdar. Vi ser till att du som kund alltid ska få det bästa, oavsett vilken av våra återförsäljare du väljer.

 

Här kan ni ta del av vår odling under de olika säsongerna samt låta er inspireras av våra bilder. Vill ni följa vår odling vidare får ni gärna följa oss på instagram, där uppdaterar vi flitigare med olika bilder från vardagen i växthusen.

 

Vi på Brandts Handelsträdgård har även ett sammarbete med Gotthards krog och levererar växter och  till deras restaurang och inredning.

 

Tack för att du väljer just våra blommor, ni gör det möjligt för oss att fortsätta med våra odlingar!

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Sortiment

Vårt sortiment består av Julstjärnor, Pelargoner och Utplanteringsväxter. Våra blommor hittar ni på utvalda blomsterbutiker och kyrkogårdar runt om i länet.

 

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Vår odling

All vår odling har sedan lång tid tillbaka bedrivits med biologisk bekämpning, vilket innebär att all bekämpning sker miljövänligt. Det är också anledningen till att vi har fjärrvärme. Vi är också en av de få odlare som fått äran att odla årets pelargon. Vilket innebär att man varje år väljer ut en viss pelargonsort som ska vara denna säsongens årets pelargon. Vi har med vår odling i över åttio år strävat efter kvalitet och omsorgsfullt odlade blommor, så att ni som kunder får möjligheten att köpa blommor odlade i Västerbotten.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Historik

Brandts handelsträdgård grundades 1932 av Nils Brandt. Trädgården flyttades 1989 till den nuvarande platsen på Västerhiske. Innan flytten odlade man både blommor och grönsaker men redan 1945 började man odla rosor här på Västerhiske då odlingen utökades. Nu drivs företaget i tredje generationen av Lena Brandt och man fokuserar nu på krukväxter samt utplanteringsväxter som distribueras till blomsterhandlare och kyrkogårdar i regionen.

INSTA GRAM

FÖLJ OSS FÖR INSPIRATION

 

Brandts Handelsträdgård AB

Älvtået 9
903 60 Umeå

Kontakt

090 -14 40 80
info@brandtshandelstradgard.se
© 2019 Brandts Handelsträdgård ABInformation om cookies